10 idei de amenajare birou acasa sau la munca

amenajare birou

Un mediu placut te ajuta sa fi mai creativ si mai productiv.

Amenajarea biroului inseamna pentru multi dintre noi o fotografie in rama cu persoana iubita si un calendar, insa iata ca designerii ne arata ca putem face pentru a avea un spatiu la birou cald si primitor. Un birou dezordonat sau unul care se imbina perfect cu personalitatea ta va face diferenta atunci cand ai nevoie de idei sau de o productivitate crescuta.

Amenajare birou colt
Amenajare birou colt fereastra

Iata cateva idei pentru amenajarea biroului acasa sau la locul de munca, in cazul in care este permis acest lucru. Pentru acasa este important sa integram biroul in decorul camerei si in acelasi timp sa-l facem util, in functie de ce avem nevoie. Lumina naturala de exemplu, este benefica in cazul in care aveti un spatiu langa fereastra unde puteti amenaja biroul.

amenajare birou desktop
amenajare birou desktop

Ca si design puteti alege fie unul simplist precum cele din imagine, pe lemn sau pe sticla sau un birou clasic cu sertare, fabricat din PAL. Daca aveti un spatiu mai restrans este recomandat sa folositi un birou cu sertare pentru a utiliza eficient spatiul biroului.  In cazul in care folositi si un calculator sau laptop asigurati-va ca aveti lumina si curent electric aproape.

birou copii
birou copii
amenajare birou spatiu redus
amenajare birou spatiu redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *